Послуги мaгa: любовні пpіворoти, гaрмонізація отношeній

Номер оголошення 557200

Опис

Сильний і досвідчений маг практикує любовні привороти, проводить гармонізацію відносин. Допоможу відновити за допомогою обрядів Білої і Чорної магії ваші відносини, знайти кохання і гармонію. Люди з різних куточків планети звертаються до мене за сильними і дієвими обрядами.

Моя робота призначена для отримання результату без шкоди, гріха і наслідків з побічними явищами. Вирішу ваші нагальні проблеми, допоможу з нерозділеним коханням, виведу з тупикової ситуації, допоможу розібратися, що сталося у ваших стосунках.

Мої послуги: любовні привороти (біла і чорна магія), гармонізація відносин, зняття негативу, псування, пристріту, прокльонів і вінця безшлюбності (самотності). Захист, діагностика, відновлення енергетики.

Допоможу повернути кохану дівчину, хлопця, дружину або чоловіка. Врятую від суперниці і поставлю захист від її впливу, перекривши їй дорогу до інших майстрам

Звертайтеся за консультацією і діагностикою ваших відносин. Допоможу вирішити ваші проблеми, не потрібно їх затягувати, почніть їх вирішувати вже зараз. Телефонуйте або пишіть на зазначену електронну пошту!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Хмельницького та Хмельницької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Хмельницького та Хмельницької області