Номер оголошення 21756

Опис

Компактний касовий апарат Екселліо DP‑25 від лідера ринку касових апаратів Datecs OOD (Болгарія), побудований на базі принтера Epson на сертифікованому англійською компанією Ллойд виробництві. Також каса сертифікована німецьким центром сертифікації PKM ЕlectronicGmbH і українським ДП «Укрметртестстандарт».

Портативний касовий апарат Екселліо DP‑25 внесений в Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій і дозволяє формувати контрольну стрічку в електронній формі (КСЕФ) і здійснює передачу звітної інформації. При цьому всі чеки зберігаються в пам'яті і можуть бути роздруковані повторно. Орієнтовний термін зберігання становить 5 років при середній друку 500 чеків в день. Даний касовий апарат дозволяє проводити передачу даних як по проводових каналах зв'язку(Ethernet), так і по бездротових(GSM/GPRS).

Портативний касовий апарат Екселліо DP‑25 оснащений двома дисплеями (покупця і касира). Яскравий графічний LCD дисплей касира на 4 лінії і 22 символу в рядку спрощує процес продажу і програмування товару. Принтер Epson M-T173H дозволяє друкувати касові чеки зі швидкістю 90 мм/с, при цьому ширина чека становить 57 мм.

Для роботи в режимі виїзної торгівлі або при відсутності електроживлення, апарат оснащений акумулятором Li-Іоп 2000 мА/год. При повністю зарядженому акумуляторі апарат здатний надрукувати більше 1000 чеків.

Більше інформації про ціни і технічних характеристик РРО Екселліо дивіться на сайті http://datecs-exellio.com.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області