Номер оголошення 21758

Опис

Касовий апарат Екселліо DP-45 відноситься до серії портативних пристроїв, але його розміри набагато більше, ніж у його побратимів DP-25 і DP-35. У невеликих магазинах, але точках виїзної торгівлі РРО Екселліо DP-45 може замінювати комп'ютеризоване робоче місце касира з встановленою фронт-офіс програмою для автоматизації діяльності.

Оскільки цей касовий апарат Екселліо простий у використанні і оснащений літій-іонним акумулятором 2000 мА/ч, він може використовуватися точках виїзної торгівлі, при доставці товарів в інтернет-магазинах від ФОП. При повному заряді акумулятора, реєстратор зможе надрукувати більше 1000 чеків.

Каса Экселио DP-45 від болгарського виробника Датекс http://datecs-exellio.com.ua/ внесена в Державний реєстр РРО, виконує завдання збереження контрольної стрічки в електронній формі (КСЭФ). Копії чеків і звітів зберігаються в пам'яті апарату та при необхідності можуть бути повторно роздруковані.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області