Номер оголошення 21760

Опис

Якщо Ви вирішили купити надійний РРО для керування з комп'ютера та друку великої кількості чеків, то Вам варто придивитися до фіскального принтера Екселліо FP-2000 http://datecs-exellio.com.ua/.

Цей контрольно-касовий реєстратор побудований на базі принтера CBM–2000 давно зарекомендував себе на світовому і українському ринку японського виробника CITIZEN. Принтери Citizen є таким же визнаним лідером по надійності, як автомобілі Mercedes у своїй ніші. Використовуваний друкуючий механізм надійний, безшумний, розрахований на інтенсивні навантаження і, при цьому, високошвидкісний (220 мм/с). Гарантована напрацювання на відмову друкуючого механізму – 150 км, а автоматичного обрізувача – 2 млн. циклів.

Згідно з чинним вимогам фіскального законодавства України в принтер вбудований модем для передачі даних про продажі в податкові органи. РРО оснащений всього однієї друкуючої станцією, а контрольна стрічка зберігається в пам'яті пристрою в електронній формі (КСЕФ). Це дозволяє економити на енергоспоживанні, так і на покупці і подальшому зберіганні контрольної стрічки. Фіскальний реєстратор екселліо fp-2000 проводиться болгарською компанією Датекс, введений в державний реєстр РРО.

Багато хто задається питанням в яких случаяхФОП2-ї або 3 групи може не застосовувати касовий апарат, в яких випадках інтернет-магазин може не купувати касу для реєстрації покупок. Згідно з діючим законодавчим актам касовий апарат або фіскальний принтер не потрібен, якщо всі оплати покупець здійснює через розрахунковий рахунок підприємства в банку.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області