Номер оголошення 21759

Опис

Працюючі в терморежіме (за принципом факсу) фіскальні принтери Екселліо FP-700 є одностанционными касовими реєстраторами без клавіатури, управління якими здійснюється з боку комп'ютера. Вони відповідають чинним вимогам фіскального законодавства України - контрольна стрічка для фіскального обліку не друкується на окремому принтері, а зберігається в електронній формі (КСЕФ) і передається в фіскальні служби України. Для передачі даних про продажі в фіскальні органи принтер оснащений вбудованим модемом. РРОFP-700 проведений болгарською компанією «Datecs» OOD http://datecs-exellio.com.ua/ у співпраці з японською компанією Sanei.

Якщо перед Вами стоїть завдання закрити питання оснащення організації касовим реєстратором при мінімальних витратах, то рекомендуємо купити недорогий фіскальний принтер Екселліо FP-700. Простота роботи з принтером справить враження на користувачів. Касова чекова термострічка завантажується легко і дуже швидко завдяки технології Easyload. Ця функція прискорить обслуговування покупців та підвищити задоволеність купівлею, особливо якщо у каси сформувалася черга. РРО екселліо fp-700 один з небагатьох принтерів, які мають ширину друку до 72 мм, при цьому швидкість друку 200 мм/сек.

Додаткову зручність у роботі з екселліо fp-700добавят такі, здавалося б, на перший погляд дрібниці, як графічний LCD дисплей і колірні повідомлення. У разі помилки, дисплей змінює колір підсвітки з білого на червоний. Блок живлення вмонтований у корпус, щоб спростити підключення і зменшити кількість точок можливого ушкодження.

Зверніть увагу, що мало купити реєстратор розрахункових операцій для ФОП або організації. Касову техніку ще необхідно зареєструвати в податковій інспекції, у Системі зберігання і збору даних РРО (СЗЗД), укласти договір на обслуговування з Центром сервісного обслуговування (ЦСО).

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області