Номер оголошення 21762

Опис

Ще на початку ери виїзної торгівлі всі мріяли про мобільному касовому апараті, який можна було б підключати до ноутбука, пізніше з'явилася ідея обладнати кассуbluetooth інтерфейсом і управляти їм за допомогою смартфона або планшета. Чому саме bluetooth, передача даних була обрана? Через наявність модуля bluetooth у більшості сучасних пристроїв і можливості роботи без кабельних підключень.

Компанія Датекс (Болгарія) підготувала для ринку України компактний фіскальний принтер екселліо fpр-350 з bluetooth http://datecs-exellio.com.ua/, що відповідає як вимогам мобільності, так і чинного фіскального законодавства України (у пристрої є контрольна стрічка в електронній формі КСЕФ - micro SD від 2 ГБ до 32 ГБ).

Для захисту при падіннях на корпусі принтера розташовані гумові вставки. Принтер обладнаний потужним Li-Іопаккумуляторомдля безперервної роботи протягом 3 годин, комплектується чохлом і кліпсою для кріплення на поясі, має невеликі розміри і вага (0,4 кг). Надійний механізм друку забезпечує швидкість друку 100 мм/сек.

Крім згаданого вище bluetooth, підключення фіскального реєстратора FPP-350 до комп'ютера можна здійснювати по інтерфейсах RS-232, USB, а передачу даних в податкову інспекцію по GPRS.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області