Навчання Микроблейдинг 6D BROWS
Навчання Микроблейдинг 6D BROWS
Навчання Микроблейдинг 6D BROWS
Навчання Микроблейдинг 6D BROWS

Номер оголошення 185586

Опис

Хочеш освоїти нову сучасну професію майстра Микроблейдинга? Хочеш робити жінок красивими і при цьому мати стабільний, високий дохід?
Мрієш стати одним з кращих майстрів Микроблейдинга? Використовуй можливості навчатися у кращих професіоналів у цій сфері! Запишись на базовий курс Анни Корж вже сьогодні. Кількість місць обмежена!
Микроблейдинг – це нова волосковая техніка татуажу брів, яка ґрунтується на прорисовывании якнайтонших волосків в напрямку їх природного зростання. В результаті микроблейдинга виходить красива форма брів, які виглядають максимально натурально і природно.
Результат перманентного макіяжу зберігається близько року і більше, все залежить від регенерації шкіри. Процедура безболісна. Брови виглядають гарними і естетичними вже відразу після сеансу.
Майстер микроблейдинга Ганна Корж
Ганна Корж – одна з кращих майстрів Києва з перманентного макіяжу. Досконало володіє мануальною технікою татуажу брів — Микроблейдинг 6D BROWS, а також розробила свою авторську методику Микроблейдинга. Ганна постійно вдосконалюється у сфері Перманентного макіяжу, прагне бути в курсі всіх новинок і освоювати всі можливі техніки.
Заснувала Школу Перманентного Макіяжу, в якій проводить базовий курс «Микроблейдинг 6D BROWS» зі своєю авторською методикою.

сайт perfect-style.kiev.ua/course-microblading-brow

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області