Уроки гри на фортепіано метро Теремки

Номер оголошення 195836

Опис

Привіт я викладач гри на фортепіано, освіта вища (магістратура НМАУ ім.Чайковського), досвід викладацької роботи з 2003 року. Запрошую вас відвідати мої заняття з гри на фортепіано. Я запрошую всіх дорослих хто хоче навчитися грати або згадати чого вчилися раніше, а також втілити ваші мрії граючи улюблені сучасні пісні або саундтреки. Вибір репертуару величезний за вашим смаком. В роботі застосовую індивідуальний підхід до кожного учня, сучасні та авторські методики навчання з використанням цифрових технологій. А так само запрошую діток з 4 років вчитися ірі на фортепіано. У мене двоє діток, вмію знайти підхід до дитини і зацікавити. Заняття для дітей дуже захоплюючі з елементами гри, картинками, пісеньками, і багатьма іншими посібниками не нудні, за сучасними методиками саме для маленьких діток. "Не совок" ! Граємо весело і з задоволенням, результати з перших уроків!

Регулярно підвищую свій професійний рівень , оновлюю репертуар стежу за педагогічними тенденціями Європи, Америки та Росії. Я вкаладываю у свій розвиток, і віддаю свої знання учням! Мої учні лауреати конкурсів, маємо дипломи та рекомендації.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області