Стоматологічні послуги в клініці D. Ante

Номер оголошення 475595

Опис

Стоматологічна клініка D. Ante надає якісні стоматологічні послуги за останніми світовими стандартами. Технології, матеріали, що застосовуються при лікуванні, перевірені досвідом і часом, а обладнання клініки дозволяє проводити лікування максимально комфортно для клієнтів. Стоматологія знаходиться в хвилині ходьби від станції метро «Олімпійська», словом, комфортабельно для клієнтів з будь-якого району столиці.

Співробітники стоматологічної клініки пройшли психологічну підготовку і можуть допомогти пацієнтові адаптуватися та почувати себе максимально затишно. Весь медичний персонал постійно підвищує професійну кваліфікацію. У штаті клініки лікарі тільки з прекрасною репутацією. Майстерність і досвід персоналу D. Ante робить можливим рішення як косметичних проблем і питань профілактики, так і складних завдань у сфері лікування, протезування та імплантації.

Особливу увагу стоматологічна клініка приділяє безпеці кожного відвідувача. Весь інструмент проходить стерилізацію і очищення згідно вищим медичним стандартам. Кожен набір інструментів запаковується в герметичну упаковку.

Клієнт може записатися на консультацію до лікарів D. Ante або відразу на певне лікування. Тут дають гарантію на кожен вилікуваний зуб.

Графік роботи: пн-нд 09.00-21.00

Телефони: + 38 (044) 287-77-07 + 38 (068)-287-77-07

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області