Віреад (противірусний препарат)

Номер оголошення 458367

Опис

Вам потрібно купити Віреад доступно? Тоді ми Вам можемо допомогти. З нами Ви маєте можливість замовити Віреад на вигідних умовах.

Основні характеристики препарату:
- діюча речовина: тенофовіру дизопроксил;
- 1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить 300 мг тенофовіру дизопроксилу фумарату, що еквівалентно 245 мг тенофовіру дизопроксилу;
- допоміжні речовини: крохмаль прежелатинізований, натрію кроскармелоза;, лактоза, моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, Opadry II White 32K18425 (лактоза, моногідрат; гіпромелоза 2910; титану діоксид (Е 171); триацетин).
- лікарська форма – таблетки, вкриті плівковою оболонкою;
- основні фізико-хімічні властивості: таблетки, вкриті плівковою оболонкою, білого кольору, мигдалеподібної форми, з тисненням «GILEAD» та «4331» з одного боку.

Даний препарат являється противірусним засобом для системного застосування. Рекомендовано застосовувати для лікування ВІЛ-1 інфекції у дорослих та дітей від 12 років. Також використовується для лікування гепатиту В у дорослих та дітей від 12 років.

Що відносно застосування препарату, то потрібно ковтати таблетки цілими, при цьому запивати великою кількістю води. Важливо при прийманні препарату таблетки не розжовувати та не розламувати.

Вас зацікавила наша пропозиція? Бажаєте придбати препарат Віреад саме у нас? Тоді Ви прийняли вірне рішення. У нас ціна на Віреад демократична. Завжди готові прийняти Ваше замовлення та проконсультувати щодо застосування!
Додаткова інформація на сайті naturalpharm.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області