Зитига (Zytiga) табл. 250 мг (120 шт.)

Номер оголошення 453287

Опис

Ви маєте можливість купити Зитига на вигідних умовах. Ми пропонуємо замовити Zytiga (абиратерон) доступно. Активним компонентом даного препарату виступає Абиратерон ацетат. Саме він є інгібітором андрогенного біосинтезу, який перетворюється в організмі в абиратор, який блокує фермент (17α-гидроксилаза / C17, 20-ліаз), виявлений у тканинах яєчок, передміхурової залози і надниркових залоз, які необхідні для виробництва андрогенів (гормон, який контролює й підтримує чоловічі сексуальні характеристики). Було доведено, що простатична карцинома реагує на лікування, що знижує рівень андрогенів в організмі.

Даний препарат схвалений ще в 2011 році. В більшості випадків цей препарат застосовується в сумісності з ліками під назвою преднізон. Ціна на Зитига (Zytiga) у нас мінімальна. При цьому вона може бути знижена залежно від кількості придбаних упаковок.

Якщо Ви вирішите купити Zytiga, то потрібно сказати, що при її застосуванні, самі таблетки не слід жувати або роздавлювати. Також цей препарат має і деякі побічні ефекти, про це потрібно пам'ятати. До таких «побочкам» відносять: біль у сечовому міхурі, тріщина в кістці, здуття або набряк рук, обличчя, рук, ніг або нижніх ніг, помутніння зору, кривава сеча або хмарна

Основна мета застосування Зитига – зменшити виробництво андрогенів (чоловічих статевих гормонів) в організмі. Якщо Ви вже вирішили застосовувати Зитига, то дуже уважно треба її застосовувати і не пропускати прийом. Якщо Ви пропустите дозу, приймайте наступну дозу в призначений час.

Ми пропонуємо Вам купити Зитига від виробника. Так Ви зможете заощадити. Ціна на Zytiga значно нижче, ніж ціна Вашого здоров'я.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Києва та Київської області