Купити Мукосат-Белмед №10 по 2 мл
Купити Мукосат-Белмед №10 по 2 мл
Купити Мукосат-Белмед №10 по 2 мл
Купити Мукосат-Белмед №10 по 2 мл
Купити Мукосат-Белмед №10 по 2 мл
Купити Мукосат-Белмед №10 по 2 мл

Номер оголошення 541815

Опис

Пропонуємо вигідно купити Мукосат-Белмед в Україні. В наявності На Мукосат-Белмед ціна становить 290 грн. Фармакологічна дія: протизапальна, хондропротективну.

Діюча речовина препарату - хондроїтину сульфат натрію - є високомолекулярним полисахаридом, який уповільнює резорбцію кісткових тканин і знижує втрату іонів Ca. Хондроітин прискорює процеси відновлення хрящової тканини, покращує в ній обмін фосфору і кальцію, попереджає компресію сполучної тканини, а також гальмує дегенеративні процеси сполучної і хрящової тканини.

Завдяки своїй здатності пригнічувати активність ферментів, що викликають ураження хряща, і стимулювати синтез глікозаміногліканів, хондроїтин тим самим бере участь в процесах регенерації сумки суглоба і хрящових поверхонь, а також збільшує вироблення внутрішньосуглобової рідини.

Застосування Мукосат дозволяє зменшити хворобливість і збільшити рухливість суглобів, зняти запалення і зменшити потребу в призначенні НПЗП. Хондроітин, за рахунок своєї структурної схожості з гепарином, потенційно здатний перешкоджати формуванню фібринових тромбів в субхондральной і синовіальному кровоносній руслі.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Луцька та Волинської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Луцька та Волинської області