Цуценята Ховаварта (розплідник Gallant Colorit)
Цуценята Ховаварта (розплідник Gallant Colorit)
Цуценята Ховаварта (розплідник Gallant Colorit)
Цуценята Ховаварта (розплідник Gallant Colorit)

Номер оголошення 445682

Опис

Якщо Ви давно хотіли придбати цуценят Ховаварта, тоді прийшов час діяти. Вам пропонується придбати цуценят Ховаварта на самих вигідних умовах.

Потрібно сказати про те, що Ховаварт – це службова німецька порода. Собаки цієї породи потужні, але не важкі. Вони пристосовані до інтенсивних навантажень. Шерсть в цих собак довга і хвиляста. Цікавим моментом виступає те, що за стандартом не може бути утворень завитків – це дисквалифицирующий ознака. На зовнішній вигляд собака м'яка, саме тому собаки цієї породи часто не сприймаються всерйоз в якості охоронців або захисників. Але це дарма. Адже Ховаварт відрізняється сильним характером і залізною волею.

На сьогоднішній день доступно для резерву 3 дівчинки. Цуценята красиві, здорові і міцні. Документи в порядку. Цуценята щеплені. Що щодо батьків цуценят Ховаварта, то вони неодноразові чемпіони України.

Вас зацікавила пропозиція? Хочете знайти вірного і надійного друга? Тоді Вам точно варто зробити придбання цуценят Ховаварта саме у нас. Ви про свій вибір не пошкодуєте ні на хвилину! У нас ціна на цуценят Ховаварта приємно Вас здивує. Розплідник Gallant Colorit.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Львова та Львівської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Львова та Львівської області