Розпродаж обладнання та посуду для ресторану і кафе

Номер оголошення 29830

Опис

Розпродаж обладнання для Фаст Фуду: Продам Апарат для солодкої вати, Куплю Вафельницю, Продам Вітрину теплову та холодильну, Продам Диспенсор для напоїв, Продам Кукурузоварку, продам Лінію роздачі Марміт, продам Обладнання для Hot-Dog, Обладнання для Попкорну, продаються Супниці, Тостери, Чафиндиши.

Продам Теплове обладнання: продам Апарат Sous Vide, Апарат для шаурми, Млинниця, Вапо гриль, Грилі для курей Гриль прижимний, Гриль саламандра, продам Жарочную поверхню, продам Котел пищеварочный, продам Лава гриль, продам Макароноварку, продам Пароконвектомат, продам Піч для картоплі, продам Піч для піци, продам Піч конвекційна, продам мікрохвильову Піч, продам Піч вугільну, продам Плиту газову, продам Плита індукційну, продам Плита електрична, продам Пампухова апарат, продам Рисоварку, продам Сковороду опрокидную, продам Стерелизатор ножів,продам Стіл теплової, продам Фритюрницю, продам Шафа жарова, продам розстоєчну Шафу.

Продам Електромеханічне обладнання: продам Картофелечистку, продам Куттер, продам Кухонний процесор, продам Міксер планетарний, продам Міксер занурювальний, продам М'ясорубку, продам Овочерізку, продам Пілау для м'яса, продам Прес для гамбургерів, продам Рыбочистку, продам Слайсер, продам Сыротерку, продам Тендерайзер, продам Тістоміс, продам Тестораскаточную машина, продам вакуумний Пакувальник, продам Фаршозмішувач,продам Хліборізку, продам Шприц для ковбас.

Продам обладнання Холодильне обладнання: продам Вітрину для риби на льоду, продам морозильний Лар, продам Морозильний стіл, продам Морозильну шафу, продам Холодильний стіл, продам Холодильну шафу, продам Шокову замарозку.

Продам Барне обладнання: продам Блендер, продам Гранит, продам Кип'ятильник, продам Кавоварку, продам Кавомолку, продам Льодогенератор, продам Льдокрошитель, продам Міксер для молочних коктейлів, продам Обладнання для морозива, продам Соковижималку, продам Сокоохолоджувач, продам Станції бармена, продам Шоколадницу.

Продам нейтральне обладнання для виробництва, продам обладнання Для сушіння посуду, продам, Зонт витяжної, продам Мийку виробничу, продам Полицю кухонну навісну, продам Стелаж кондитерський пересувний, продам Стелаж виробничий, продам Стіл виробничий, продам Стіл виробничий з мийкою, продам Стіл-тумбу, продам Шафа виробничий.

Продам обладнання для мийки та прання: продам Посудомийну машину, продам Пральну машину, продам машину для сушіння білизни.

Продаємо пальне для чафиндиш, пальне для фондю, пальне для мармітів, пальне для живого вогню, фасування банку по 200 грамів-21грн., і фасовці по 4-5кг-300грн. Купуючи велику ємність ви зможете заощадити до 120 грн.
Пропонуємо широкий вибір обладнання для бару, шведського столу, чафиндиши, мартимты, диспенсоры для холодних, гарячих напоїв, і глечики для чаю кави.

Посуд для сервірування столу, тарілки круглі і овальні з бортом і без за ціною від 22грн, тарілки для піци від 175грн, тарілки для пасти і морепродуктів від 128грн, страви для стейка від 180грн, тарілки квадратні і прямокутні від 40грн, посуд для японської кухні від 9грн, салатники порцелянові порцыонные від 12грн, розетки і страви для суфле від 16грн, подсалфетницы прямокутні і овальні від 35грн, цукорниці від 20грн, попільнички і попільнички з кришкою від 15грн, чайники для чаю об'ємом 0,4-0,7 л, за ціною від 50грн, чайні та кавові пари, чашки з блюдцями від 28грн за комплект, набори для спецій з порцеляни і стікала від 37грн. Широкий асортимент посуду для алкогольних і без алкогольних напоїв, десертів, кремів, фруктів. Чарки від 3грн, стакани від 6грн, стопки від 10грн, келихи від 9грн, бокали для пива від 16грн.
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Одеси та Одеської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Одеси та Одеської області