Оптова компанія реалізує професійне обладнання для ресторанів

Номер оголошення 29827

Опис

Оптова компанія реалізує професійне обладнання для підприємств громадського харчування та готельного господарства.

На салаки і під замовлення великий вибір технологічного, кухонного, холодильного, барного, обладнання, устаткування для ліній роздачі, шведського столу, обладнання для фаст-фудо, барів, ресторанів, обладнання для стріт-фуд, обладнання для мийки посуду, обладнання для прання і сушки білизни, професійна хімія.

Власне виробництво обладнання з нержавіючої сталі для підприємств харчування: столи виробничі, мийки виробничі, полки-сушки, стелажі для сушіння посуду, виробництво парасольок витяжних острівних і пристінних, виробництво печей, плит, фритюрниць, чебуречница, виробництво печей для піци з шамотною каменем, виробництво жарочних і пекарських шаф.

Великий асортимент столового посуду, столових приладів, професійної кухонного посуду, інвентарю для бару, інвентарю для піцерії, інвентарю для гастрономів - супермаркетів.

Асортимент посуду з алюмінію вітчизняного виробництва: бідони молочні, фляги, каструлі, казани наплітние, сковороди, гусятниці, соковарки, казанки похідні, казани алюмінівиє, мантоварки, ковші, форми для хліба, форми для запікання, тарілки алюмінієві для першого і другого, кружки алюмінієві , миски алюмінієві й інше.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Тернополя та Тернопільської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Тернополя та Тернопільської області