Продаємо пальне для чафиндиш, пальне для фондю
Продаємо пальне для чафиндиш, пальне для фондю
Продаємо пальне для чафиндиш, пальне для фондю
Продаємо пальне для чафиндиш, пальне для фондю

Номер оголошення 29823

Опис

Image title

Продаємо пальне для чафиндиш, пальне для фондю, пальне для мармітів, пальне для живого вогню, фасування банку по 200 грамів-21грн., і фасовці по 4-5кг-300грн. Купуючи велику ємність ви зможете заощадити до 120 грн.
Пропонуємо широкий вибір обладнання для бару, шведського столу, чафиндиши, мартимты, диспенсоры для холодних, гарячих напоїв, і глечики для чаю кави.

Посуд для сервірування столу, тарілки круглі і овальні з бортом і без за ціною від 22грн, тарілки для піци від 175грн, тарілки для пасти і морепродуктів від 128грн, страви для стейка від 180грн, тарілки квадратні і прямокутні від 40грн, посуд для японської кухні від 9грн, салатники порцелянові порцыонные від 12грн, розетки і страви для суфле від 16грн, подсалфетницы прямокутні і овальні від 35грн, цукорниці від 20грн, попільнички і попільнички з кришкою від 15грн, чайники для чаю об'ємом 0,4-0,7 л, за ціною від 50грн, чайні та кавові пари, чашки з блюдцями від 28грн за комплект, набори для спецій з порцеляни і стікала від 37грн. Широкий асортимент посуду для алкогольних і без алкогольних напоїв, десертів, кремів, фруктів. Чарки від 3грн, стакани від 6грн, стопки від 10грн, келихи від 9грн, бокали для пива від 16грн.
Повний асортимент продукції можна подивитися на нашому сайті http://posuda-ua.com
Працюємо по всій Україні, прямі поставки, все обладнання, посуд та інвентар для підприємств готельного і ресторанного бізнесу Європейського виробництва.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення Тернополя та Тернопільської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення Тернополя та Тернопільської області