Танцювальна одяг для тренувань і виступів

Номер оголошення 565613

Опис

Ми розуміємо, що основа успіху танцюриста - не тільки хореографічну майстерність, а й привабливий зовнішній вигляд. Тому широкий асортимент танцювального одягу в нашому інтернет-магазині дозволить Вам знайти дійсно «свою» річ і зробити її елементом хореографічного шедевру.

У нас працюють досвідчені і креативні дизайнери, які уважно відстежують всі новітні тенденції та втілюють в життя найкращі ідеї. Крім цього, при виробництві костюмів для танців використовуються тільки якісні еластичні тканини: біфлекс, габардин, шифон, креп шифон, сітка, фатин, стрейч трикотаж, велюр, гіпюр, креп дайвінг, мікро дайвінг і багато інших. Ці тканини не тільки ідеально підходять для пошиття, але і володіють всіма необхідними якостями, вони добре тягнуться, «дихають», не викликають алергічних реакцій, приємні і тілу, і очам. Це відповідальна робота, з якою наші майстри справляються ідеально. Якість тренувального одягу для танців має бути на належному рівні, адже це здоров'я і настрій танцюриста. Ми знаємо це і не економимо на якості.

Сайт: https://fd-company.net

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст - безкоштовні оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст - безкоштовні оголошення України